Sunday, May 20, 2007

Biblotekarie-Martin och jag har diskuterat att åka på nån slags temakryssning i österled. Vi har ju prövat oss fram på diverse rockkryssningar och har med diverse empiriska erfarenheter i bagaget kommit fram till att det vi antagligen söker efter här i livet, det är nåt i stil med en Radio Rix-kryssning. En färja där kvinnorna inte har svart stripigt hår och ett helt skrotupplag mellan benen. Det man kan hoppas på är snarare nåt i stil med oskuldsfulla söta blondiner på 23 bast från Linköping typ.

Var ju på dejt med träningsblondinen i måndags kväll. Det kändes riktigt bra och kvällen avslutades med ett hångel som väckte lust efter mer... Hon är 100% puma, men jag kommer nog vara mänsklig och dejta/träffa andra tjejer tills det händer nåt på riktigt. Tungforskning räknas fan inte, speciellt inte nu när Spray Date visat sig vara en helt sjuk guldgruva. Har flera fina på G där som man borde styra upp en date eller så med.

Senare idag onsdag åker jag till Berlin och Tyskland på festival. Återkommer med segmenterade minnen och återberättelser från detta evenemang/spektakel.

Babe-läget: många prospekt på G. Borde ge utdelning inom ett par veckor.

Spelas nu: The Dandy Warhols, Katatonia

"if you only knew, what I would do for you..."